metoda Kreiranje Ceating

Preduvjet za pohađanje je završen tečaj KREIRANJE01.

Proširujemo znanstvene činjenice i usporedbe s prvog tečaja na prošlost, drevne zapise, podudaranja u razumjevanjima i viđenjima istih tema s geografskim i kulturološkim razlikama, na isprepletenost raznih kultura i vjerovanja. Objašnjavamo gravitaciju, brzinu, vrijeme… radimo rekreiranje prošlih događaja, promjene u budućnosti, na neživoj tvari… Pokojni preci su promijenili energetski oblik pa malo i o tome i s njima.

Tečaj traje 2 dana. Od 9 do 17 sati. Po potrebi i uz dogovor svih polaznika može trajati i duže ako se ukaže potreba. Svaki dan su najmanje 2 kraće pauze i jedna od 13h do 14h za ručak.

Grupe su za sada ograničene na 10 polaznika, zbog epidemioloških mjera, raspoloživog prostora i «rekvizita» koje koristimo na tečaju.

Svi polaznici dobiti će priručnike s proširenim tekstovima i na kraju uvjerenja o pohađanju tečaja. Vježbe su individualne, grupne i u parovima.

Adresa održavanja u Zagrebu je Ludinska 10

 Cijena tečaja KREIRANJE02© je 5.000,00 kuna + host fee (depozit kod domaćina. U Zagrebu nema depozita. Plativo unaprijed: virmanski – s računa firme/obrta na račun obrta (unaprijed, na vrijeme, potrebni podaci za R2 račun), ili gotovinski neposredno prije početka tečaja.

Obavezna online prijava najkasnije 2 dana prije početka tečaja: KLIK ZA PRIJAVU

Cijena za ponavljanje tečaja: 2500 kn

Categories:

Tags:

Comments are closed