metoda Kreiranje Ceating

Preduvjet za pohađanje je završen tečaj KREIRANJE 01.

Proširujemo znanstvene činjenice i usporedbe s prvog tečaja na prošlost, drevne zapise, podudaranja u razumjevanjima i viđenjima istih tema s geografskim i kulturološkim razlikama, na isprepletenost raznih kultura i vjerovanja.

Imamo “racionalnu” i “intuitivnu” stranu mozga i naizmjence ih koristimo. Na tečaju vježbama usklađujemo obje strane mozga da bi radile zajedno.

Objašnjavamo gravitaciju, brzinu, vrijeme… radimo rekreiranje prošlih događaja, promjene u budućnosti, na neživoj tvari…

Pokojni preci su promijenili energetski oblik pa ćemo i o tome i s njima.

Tečaj traje 2 dana. Od 9 do 17 sati. Po potrebi i uz dogovor svih polaznika može trajati i duže ako se ukaže potreba. Grupe su za sada ograničene na 8 polaznika, zbog epidemioloških mjera i raspoloživog prostora. Svi polaznici dobiti će priručnike s proširenim tekstovima i na kraju uvjerenja o pohađanju tečaja. Vježbe su individualne, grupne i u parovima.

Adresa održavanja u Zagrebu je Ludinska 10

Cijena: 5000 kn – plaćanje prije početka tečaja, gotovinski, virmanski ili online paypal (karticom) + host fee (depozit kod domaćina). U Zagrebu nema depozita.

Cijena za ponavljanje tečaja: 2500 kn

Prijavite se za tečaj:  PRIJAVNICA

Categories:

Tags:

Comments are closed