Mogli bi reći da se metoda KREIRANJE© sama od sebe kreirala.

Kroz dugogodišnju praksu praktičara i instruktora raznih tehnika iscjeljivanja i uočavajući neke mane, sličnosti i razlike u komparaciji tehnika polako mi se izoštrila slika o jednostavnom načinu kreiranja stvarnosti, bez velike mistike, na temelju znanosti i još malo više. Metodu KREIRANJE© od milja zovem “hard core znanost plus”.

Osnovna ideja je maksimalna učinkovitost i jednostavnost svega. Sve počinje s građom nas samih i svega što postoji: atomi, elementi, molekule, tkiva i ostala materijalna tvar, ali i u suprotmon smjeru: protoni, neutroni i elektroni. Nije potrebno znati ni fiziku ni kemiju, sve je jednostavno i pristupačno objašnjeno kao da gledate neki dokumentarac: kako s lakoćom pristupiti energiji kreiranja i kreirati stvarnost i promjene.

Bez ikakve sumnje, dobitnici Nobelove nagrade za fiziku dokazali su da je fizički svijet jedan veliki ocean energije koji se materijalizira i dematerijalizira u djeliću sekunde, iznova i iznova. Ništa na svijetu nije čvrsto. Ovo je svijet kvantne fizike.

Dokazali su da su misli odgovorne za držanje ovog neprestanog energetskog polja zajedno u formi, kao i u obliku predmeta koje poznajemo.

Dakle, zašto mi vidimo osobu, umjesto da vidimo trepćuće nakupine energije?

Sjetite se role filma za projekciju, kao u kinu. Kada uključimo projektor na platnu se izmjenjuje oko 24 statičnih, nepokretnih sličica u sekundi. Svaki je okvir odvojen od drugog malim prostorom. U odnosu na brzinu kojom se ovi okviri mijenjaju, naše su oči zavarane i vidimo ih kao kontinuirani film.

Također, razmislite o televiziji. Katodna cijev je samo jednostavna cijev koja na zaslon tv ekrana, s unutarnje strane ispucava hrpe elektrona i stvara iluziju oblika i pokreta. Moderni ekrani kao LCD (liquid crystal display) sastavljeni su od točaka koje mijenjaju boju a mi vidimo pokretnu sliku. U svakom slučaju, tako su zapravo u srži napravljeni svi predmeti. Objasnit ćemo detaljnije.

Svaka osoba ima pet fizičkih osjetila – vid, sluh, dodir, miris i okus. Svaki od njih ima specifičan raspon, na primjer, pas čuje različit raspon zvuka od ljudi; zmije vide drugačiji spektar svjetla od nas i tako dalje. Drugim riječima, naša osjetila zapravo percipiraju energiju iz određenog fiksnog stajališta i upravo na taj način stvaraju slike i oblikuju našu percepciju.

Ali, to nije ni točno ni potpuno. To je samo interpretacija. Interpretacija električnih impulsa koji dolaze do raznih dijelova mozga i “sklapaju” naš doživljaj okoline.

Svaka naša interpretacija temelji se isključivo na našoj “unutarnjoj mapi” stvarnosti, ali ne i na istinskoj istini. Naša „mapa“ također je rezultat kolektivnog iskustva našeg osobnog života, života predaka, iskustava iz prošlih života, grupnih i globalnih svijesti raznih područja i vremena…

Naše misli su također povezane s ovom nevidljivom energijom i one također određuju u kojem će se obliku nalaziti ta energija. One mogu promijeniti svemir „česticu po česticu“, stvarajući naš 3D život, ono što nas okružuje.

Trebate samo pogledati oko sebe.

Sve što možete vidjeti u našem fizičkom svijetu počinje kao ideja koja je neprestano rasla sve dok se kroz niz koraka nije materijalizirala u fizičku stvarnost.

Doslovno se pretvarate u svoje najčešće misli. Ako ih mijenjate, i vi se mijenjate.

Vaš je život postao i je ono što ste zamislili, kao i u što ste vjerovali.

Naš je svijet doslovno naše ogledalo što nam omogućava da iskusimo sve ono za što vjerujemo da je istinito u ovoj 3D dimenziji… dok ga ne promijenimo.

Kvantna fizika nam zapravo govori da svijet nije konstanta kao što možda izgleda. Umjesto toga, to je mjesto stalnog pokreta koje naša individualna i kolektivna razmišljanja stalno grade, uništavaju i obnavljaju. To je Perpetuum mobile.

Ono što mi zapravo vjerujemo da je istina je iluzija koja je kao magija.

Srećom, počinjemo znanstveno razotkrivati iluziju i, ono što je najvažnije učimo kako je promijeniti. Ovdje ćemo vam dati jednostavno objašnjenje.

Koje su komponente našeg tijela?

Ljudsko tijelo sastoji se od devet sustava koji uključuju cirkulacijski, probavni, endokrini, mišićni, živčani, reproduktivni, respiratorni, koštani i urinarni sustav.

I, od čega su sačinjeni ti sustavi?

Tkiva i organa.

Od čega su načinjena tkiva i organi?

Stanica.

Što zapravo izgrađuje stanice?

Molekule.

Što izgrađuje molekule?

Atomi.

Od čega je izgrađen atom?

Subatomskih čestica.

Što čini subatomske čestice?

Energija!

Dakle, mi smo samo energetsko svjetlo u njegovoj najljepšoj i najinteligentnijoj konfiguraciji. Energija koja se stalno mijenja pod površinom a sve to kontrolira naš snažni um. Pojedinačno i grupno. (Jedna zanimljiva činjenica: elektroni u atomima naših tijela kreću se brzinom od 2200 km/sec – tom brzinom obišli bi planetu Zemlju po ekvatoru za 0,18 sekunde. To je 7.920.000 km/h !!!))

Ti si jedno veliko, i moćno ljudsko biće. I sve ostalo što postoji jednako je čudesno.

Da imate mogućnost gledati kroz jaki elektronski mikroskop, kao i napraviti neke druge eksperimente, vidjeli biste da ste napravljeni od grozdova koji zauvijek mijenjaju energiju u obliku elektrona, neutrona, protona i sub-atomskih čestica (kvanti).

Takvo je i sve ostalo što vas okružuje. Vaš se svijet sastoji od duše, uma i tijela. Svaka od tih komponenti ima jedinstvenu funkciju. Ono što zapravo možemo vidjeti svojim očima i iskusiti našim tijelom je fizički svijet, koji se naziva TIJELO. To je učinak koji je stvoren uzrokom. A taj se razlog, uzrok, zove MISLI.

Tijelo ne može proizvesti (kreirati, stvarati), može samo doživjeti (iskusiti) i biti doživljeno. To je jedinstvena sposobnost. S druge strane, misli ne mogu doživjeti (iskusiti), već mogu samo stvarati, kreirati i tumačiti. Mislima je potreban svijet relativnosti da bi bio doživljen (iskušen).

Naša energija duše je sve za nas, ona koja daje život, misao i tijelo.

Tijelo nema snage za stvaranje, iako daje iluziju da to čini. I ta je iluzija razlog mnogih frustracija. Tijelo je čisti učinak (efekt), i nema snage uzrokovati, kao ni stvarati.

Dakle SVJESNI UM je najvažnija komponenta u tom procesu. Njime možemo kontrolitati misli, odlučiti što kako i kada ćemo kreirati… a na tečajevima metode KREIRANJE© učimo kako to možemo. Kako kreirati svoju novu stvarnost, kako rekreirati postojeću. Preuzeti kontrolu nad svojom stvarnošću je moguće i lako. Saznajte kako.

Energija koja sve kreira je moćna, logično je da je najmoćnija od svih energija ako kreira sve.

JEDNOSTAVNO. LAKO. EFEKTNO. TRENUTNO.

Metoda kreiranja stvarnosti i života “KREIRANJE ©” / “CREATING ©” pogodna je za sve koji žele postići promjene u svom životu, bez obzira radi li se o promjeni iz bolesnog u zdravo stanje, iz osamljenosti u stanje bliskosti s drugom osobom (ili više njih), stanje stalnog problema s novcem u stanje bezbrižnosti na tu temu… ili neko drugo stanje koje vas muči u životu.

Na prvom tečaju u nizu tečajeva ove metode, tečaju “KREIRANJE01©” možete s lakoćom usvojiti vještinu poticanja stvaranja novog svjesno željenog stanja i okolnosti. NISU POTREBNA NIKAKVA PREDZNANJA ILI ISKUSTVA. Na lak i pristupačan način, komplicirane stvari objašnjenje su jednostavnim rječnikom uz vizualna pojašnjenja, ljudima koji se po prvi puta susreću s tom tematikom.

Istovremeno i iskusni praktičari raznih tehnika mogu lako savladati još jedan način rada na rješavanju problema i steći dublji uvid u tkanje svemira te unaprijediti i obogatiti rad na sebi i drugima. Nakon nekoliko završenih tečajeva (kreiranje01©, kreiranje02©, kreiranje03©, kreiranje04©) kroz koje možete usavršiti kreiranje stvarnosti (i proniknuti kroz iluziju čvrste materije i ovladati svojim mislima i umom) u raznim vremenskim poglavljima svojih i tuđih života, stičete pravo pohađati i “Kreiranje za učitelje” ” (KREIRANJE01instructor©)i podučavati druge kako mogu kreirati svoje živote.

Metoda je energetska. Potrebno je znati što želite mijenjati u životu, malo koncentracije i sve radi. To nakon opširnog objašnjenja uz ilustracije i video projekcije učimo/vježbamo na prvom tečaju KREIRANJE01©.

Moguće je raditi velike i važne stvari i zabavljati se, bez iscrpljivanja.

Svjedočenja polaznika tečajeva – KLIKLINK

Galerija – s tečajeva – KLIKLINK

metoda Kreiranje Ceating