metoda Kreiranje Ceating

JEDNOSTAVNO. LAKO. EFEKTNO. TRENUTNO. SAMOPOMOĆ. POMOĆ DRUGIMA.

08.-09.08.2020. prvi puta je održan tečajKREIRANJE01©“, prvi iz serije tečajeva metode kreiranja stvarnosti i života “KREIRANJE©“, autora Tomislava Gunjače.

Što o tečaju kažu polaznici:

Tečaj mi je skroz zanimliv, od teorije do prakse. Posebno mi je pomogla “rasprava” instruktora sa sudionicima prilikom postavljanja pitanja i rješavanja problema. OSjećala sam se ugodno, sigurno, pozitivno. Tečaj je jednostavan, znanje koje možemo usvpjiti je široko primjenjivo i svakako ima veliki potencijal kao mogućnost da uz vježbu prešihtamo način razmišljanja i kreiramo svakodnevicu bez napora. Jedva čekam tečaj 02.
Martina Večerić

Tema kreiranja je super. Teorija struna mi je najdbolji dio tečaja, ali i sam proces koji je jednostavan, zapravo činjenica da se potiče, razvija kreiranje (stvaranje) ubutar univerzalne energije. Inastruktor je otvoren za raspravu, pitanja i odgovore, pojašnjenja, ne ostavlja nejasnoće. Iz ove pozicije gdje sam sada ne bih ništa mjenjala na tečaju. Do sada se na neki način nisam toliko usudila kreirati, meni je ovaj tečaj poticaj za svjesno kreiranje. Brijala sam da se kao prvo moraš počistiti za kreiranje, zapravo mi je tečaj objasnio da se mogu igrati (što volim) i okružiti se ljepim osjećajima i dozvoliti si maštati, stvarati, kreirati i to je dobar poticaj. Tokom čitavog tečaja mi je bilo ugodno, povezivanje lagano.Bila je potebna ovakva tehnika i vjerujem da će privući sve koji žele stvarati i kreirati bez opterećenja, bez opterećenja prošlosti i kopanja – jednostavno stvarati! Lijepo je kada se probudi svjest ljudi (duša) koliko su moćni, posebni =ljep je osjećaj biti dio svega toga i zato samo naprijed jer to su potencijali koji se trebaju, po meni, više koristiti.
Martina Brundula

Najbolja mi je sistematičnost na tečaju, cjelovito objašnjenje i upoznavanje sa stupanjem u izravan kontakt s kreativnom energijom. Predavač je ugodan, pristupačan i susretljiv, voljan odgovoriti na sve upite. N atečaj me pozvala prijateljica i iako nismo bili upoznati sa sadržajem tečaja rado sam se odazvao kako bih dodatno unaprijedio rad na sebi. Smatram da je u pripremu tečaja uloženo puno truda s iskrenom željom da se znanje prenese ostalima što je veoma plemenito i za zvaku pohvalu. Izrazio bih veliku zahvalnost voditeljima i domaćinima na novim saznanjima i izrazitom gostoprimstvu.
Andrej Svilar

Svaki trenutak tečaja je drugačiji, poseban i najbolji. To je to! Preporuke!
Biljana Bjelajac

Na tečaju mi je najbolje stavljanje težišta na svjestan rad na sebi, na svjesnom dijelu i otvaranje mogućnosti koje to nudi, kao i otvaranje novih perspektiva kako tome pristupiti. Tečaj nam otvara potencijal koji već nosimo u sebi da učinimo svoj život boljim i nudi konkretne načine kako poduzeti nešto da promjenimo ono čime nismo zadovoljni u životu.A to možemo, za početak, već iz udobnosti svog kauča.
Ivan Đuričić

Meditacija, spajanje je najbolje. Obzirom da je tečaj uvod u metodu Kriranje, doza naučenog je sasvim dobra. Kao netko tko nije išao po tečajevima ali jesam čitao i radio na sebi mogu reći da sam dobio nove uvide i detalje kako i što napraviti u vezi kreiranja, želja i željenja. I na što pripaziri tokom procesa.
Darko Pap

Najbolji su mi filmovi (motivirajući su), praktičan rad (lagano i ugodno), predavanje (dobro objašnjeno). Iznimno ugodno sam se osjećala na tečaju. Ime tečaja budi znatiželju. Koristan je i sve naučeno mogu primjeniti u budućnosti. Dobro je organiziran (trajanje, pauze, odnos predavanja i praktičnog rada). Sve je dobro objašnjeno i pokazano. Zanimljivo oba dana i oba dana su protekla u ugodnoj atmosferi.
Valentina Cvar

Tečaj mi je super. Za mene je lično počeo mnogo pre samog početka. Učenje naučnog dela je bilo najkorisnije jer daje mogućnost da se zavara ego koji nam s vremena na vreme govori da se nešto ne može ili da je teško. Saznanja koja smo dobili svi uglavnom znamo i od pre samo usprošćena u neku celinu lakoće. Spajanje sa energijom kreiranja postaje jednostavno i lako i iako mnogi od nas uče preko drugih učitelja, knjiga, dokumentaraca da to postoji i radi, Tomislav uči o jednostavnosti i lakoći spajanja da je to deo nas, naša priroda i da je to nešto što nam pripada. Meni lično nema najboljeg dela,celo iskustvo je bilo fantastično putovanje, od društva, ugodnosti, učenja i prakse. Preporuka za svakog pojedinca koji želi da napravi za sebe kvalitetniji život. Jedva čekam 2. deo.
Iva Kolačarić

—–

Tečaj je pogodan je za sve koji žele postići promjene u svom životu, bez obzira radi li se o promjeni iz bolesnog u zdravo stanje, iz osamljenosti u stanje bliskosti s drugom osobom (ili više njih), stanje stalnog problema s novcem u stanje bezbrižnosti na tu temu… ili neko drugo stanje koje vas muči u životu. Prilagođen je svima, znanstvenim umovima, intuitivnim umovima, početnicima i iskusnim alternativcima. Na tečaju možete s lakoćom usvojiti vještinu poticanja stvaranja novog svjesno željenog stanja i okolnosti. NISU POTREBNA NIKAKVA PREDZNANJA ILI ISKUSTVA. Na lak i pristupačan način, komplicirane stvari objašnjenje su jednostavnim rječnikom, ljudima koji po prvi puta dotiču određenu problematiku. Istovremeno i iskusni praktičari raznih tehnika mogu lako savladati još jedan način rada na sebi i drugima i rješavanja problema, i steći dublji uvid u tkanje svemira te unaprijediti i obogatiti rad na sebi i drugima.

Vaš instruktor je instruktor raznih tehnika, praktičar raznih tehnika, u ThetaHealing tehnici je instruktor svih tečajeva sa stupnjevima: Master 2010, Certificate Of Scienece 2014, Elective 2015, Certificate Of Scienece 2019. Iskustvo je stekao osobno podučavajući razne tečajeve i radeći tretmane iscjeljivanja širom svijeta (Japan, Phillipines, Russia, United Arab Emirates, Greece, Srbija, Hungary, Italy, Austria, Slovenia, Germany, Switzerland, USA (New York, New Jersey, Montana, Idaho, California, Nevada, Utah, Georgia, Colorado), Mexico (Mexico city, Guadalajara, Morelia), Bahamas, Brasil (Brasilia, Rio De Janeiro, Sao Paulo, Porto Alegre)…    i online što bi bilo previše za nabrajati ali je važno iskustvo…   Nije ovaj tekst hvaljenje, samo da odokativno znate da je vaš instruktor i autor metode stekao nešto iskustava i znanja. A ovaj tečaj i metoda su rezultat svega toga.

Prvi dan je detaljna teorija za razumjevanje, uz vježbanje koncentracije i proces pripreme za rad uz zanimljive vježbe, ilustracije i “kino program”.

Drugi dan je puno prakse uz minimalno teorije, raspravu o mogućim nejasnoćama, popunjavanje praznina u razumjevanju… Rad na sebi i na drugima.

UČINITE NEŠTO ZA SEBE I BLISKE OSOBE. NAUČITE KAKO KREIRATI SVOJ ŽIVOT. KAKO POKRENUTI PROMJENU PREMA SVJESNO ŽELJENOM STANJU. KREIRAJTE ZDRAVLJE, ZADOVOLJSTVO, SREĆU, IZOBILJE…

Categories:

Tags:

Comments are closed